Optiman

Meist

Optiman ehitus

Kvaliteetne ehitus- ja metalltööde teenus juba üle 18. aasta

Optiman Ehitus OÜ on usaldusväärne partner ehitusprojektides, olgu need suured või väikesed. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest. Iga projekt, olgu see keeruline ehitus või eritellimusel metallitöö, teostatakse alati täpselt ja kõrgeima kvaliteediga, arvestades tellija vajadusi.

Meie väärtused põhinevad aususel, kvaliteedil ja pühendumusel. Oleme pühendunud, et meie tehtud tööd vastaksid kõrgeimatele standarditele ja oleksid valmis kokkulepitud tähtajaks. Hindame koostööd klientidega ning usume, et avatud ja aus kommunikatsioon on võtmetähtsusega.

Meie visioon

Optiman Ehitus OÜ on usaldusväärne partner ehitusprojektides, olgu need suured või väikesed. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest. Iga projekt, olgu see ehitus, remont või metallitöö, teostatakse alati täpselt ja kõrgeima kvaliteediga, arvestades tellija vajadusi.

Meie missioon

Oleme oma ala meistrid. Meie väärtused põhinevad aususel, kvaliteedil ja pühendumusel. Oleme pühendunud, et meie tehtud tööd vastaksid kõrgeimatele standarditele ja oleksid valmis kokkulepitud tähtajaks. Hindame koostööd klientidega ning usume, et avatud ja aus kommunikatsioon on võtmetähtsusega.